loading...

TOP 10 betiltott hullámvasút – amelyekre már soha nem ülhetsz fel!

Az emberek több évtizeden keresztül próbálhatták ki a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb hullámvasutakat és egyesek állítása szerint az első hullámvasutat az oroszok készítették el 1784-ben, míg mások abban hisznek, hogy az első hullámvasút elkészítése a franciáknak volt köszönhető. Manapság rengeteg olyan vállalat létezik, ami olyan parkok üzemeltetésével foglalkozik, ahol a világ legfélelmetesebb hullámvasutait találhatják meg a látogatók, ezért a legtöbb esetben az embernek nem is kell olyan sokat utaznia, hogy egy egy ilyen hullámvasutat kipróbáljon.

Az egészséges félelem mindenkiben ott van, ami a hatalmas magasságnak, a sebességnek és a G hatásoknak köszönhető és ezzel nincs is semmiféle probléma egészen addig, míg az egészséges félelem át nem alakul egy borzasztó rettegéssé.
A világon számos hullámvasút zárta be a kapuit a hanyagságnak köszönhetően, de sajnos olyan esetek is előfordultak, ahol csak egy kegyetlen tragédia során derült ki az, hogy a bizonyos attrakció rendkívül rossz állapotban volt. Az alábbi videóban láthattok 10 betiltott hullámvasutat, amikre szerencsére már soha nem ülhettek fel.