loading...

Mi különleges ma már a világhálón??… NA EZ, AZ!!!! Hangot ráááá – és élvezd!! :) (Y)

Ennek a videónak a linkjét nemrég kaptam, ezzel a mondattal:
NAGYON KÜLÖNLEGES ÖSSZEÁLLÍTÁS, BIZTOSAN TETSZENI FOG NEKED IS!
Bár oltásom van már énnékem mindennemű e-mailben kapott “különlegesség” ellen, ezt kíváncsiságból nem hajítottam azonnal a kukába. Egyrészt, mert olyan emberkétől kaptam, akinek abszolút nem szokása Bill Gatessel, haldokló ártatlan csöppségekkel,  meg 26 másodpercen belüli kéjhullámmal riogatni ha továbbküldök cuccokat, másrészt pedig…khhhm….szóval a kíváncsiság na. Mert miért írta akkor, hogy különleges??

Mi különleges ma már a világhálón???
Egyszóval uppssz, fülhallgatót fel! (mint utólag rádöbbentem, ÍGY  valóban nagyságrenddel jobb, mint az egyszerű kis hangszórókon), aztán linkre katt, majd hátradőltem a székemben….És vártam a “frenetikumot”.
Amely —-anyámborogass!!!— nem is késlekedett sokáig. Igaz, IDŐ az kellett, míg ráeszméltem, miről is van itten szó, hogy MI IS A LÉNYEG.
No, de nem akarok poéngyilkos lenni, s ha ti nem is ájultok be tőle annyira, mint én, a ZENE már önmagában megéri.
(Persze aki már ismerte, annak nem akkora meglepetés, de én jelen esetben az “egy csecsemőnek minden vicc új” kategóriába tartozom)  🙂
…Azért amíg gyönyörködtem ezen a videón, elfilóztam azon, hogy MI MINDENRE KÉPES A TECHNIKA és ezáltal micsoda élményekben lehet részünk… 🙂