Erről a kisfiúról genetikai rendellenessége miatt lemondtak a szülei. Most már bánhatják, mert ha látnák, hogy néz ki ma???

Jono Lancaster egy nagyon ritka genetikai rendellenességgel született. Emiatt a szülei lemondtak róla, pedig ha tudták volna, mivé fejlődik az a kisgyerek, kétszer is meggondolták volna! Most már késő, a fiú nevelőszülőkhöz került, akik tisztességesen felnevelték, és maximálisan a sajátjukként szerették. 20 év telt el azóta, Jono sikeres fiatalemberré cseperedett, imád sportolni, aminek következtében a teste is szép és egészséges lett.

 

Az arcát meg akarták műteni plasztikai sebészek, de ő elutasította, mondván neki ez így is tökéletesen megfelel, azt válaszolta az ajánlatra, hogy “Isten engem ilyennek teremtett és ennek biztosan oka van.” 25 éves korában megpróbált kapcsolatba lépni a biológiai szüleivel, de azok elutasították és azt mondták, hogy ne zaklassa őket ilyen kéréssel, ennek ellenére nem haragszik a szüleire hiszen úgy gondolja, hogy ezeknek a tetteknek köszönhetően lett az az ember, aki ma boldogan él és olyan emberekkel van körülvéve akik szeretik.

 


loading...


Szólj hozzá